Днес се решават последните 1/8-финалисти в SESAME Купа на България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Локомотив Пловдив и Черно море ще се опитат да прескочат първия кръг на турнира

В днешния ден ще се изиграят последните два 1/16-финални двубоя от турнира SESAME Купа на България. Очакват ни интересни мачове между отборите на Марек – Локомотив Пловдив и Литекс – Черно море. Тимовете от елита са фаворити за класиране в следващата фаза, като предстои да видим дали ще има изненади.

До момента от 1/16-финалите на Купата на България отпаднаха няколко отбори от елита. Хебър, Пирин и Ботев Враца напуснаха турнира още при първите си мачове. Фаворитите в надпреварата Левски, Лудогорец и ЦСКА намериха място в следващия кръг, като “армейците” трябваше да стигат до дузпи, за да отстранят третодивизионния Гигант Съединение. Отборите на Черно море, Берое, Ботев Пловдив, ЦСКА 1948 и Локо София също намериха място на 1/8-финалите.

Един от елитните отбори дори вече се класира за 1/4-финалната фаза. Арда елиминира Марица в събота след изпълнения на дузпи и е сред най-добрите осем на турнира. Днес ще се изиграе и втори 1/8-финал в надпреварата, като съперници са Спартак Варна и Черно море.