Днес в Катар: сръбски реванш, бразилска самба и Роналдо срещу Нуньес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Предстоят нови четири мача от програмата на световния шампионат

Днешният ден предлага нови вълнуващи двубои от програмата на световното първенство в Катар.

Ето и реда на дуелите, които, разбира се, са част от мачовете по тв днес.

12.00 часа – Камерун – Сърбия

15.00 часа – Южна Корея – Гана

18.00 часа – Бразилия – Швейцария

21.00 часа – Португалия – Уругвай

В първата среща един срещу друг застават два тима, които загубиха първите си срещи в Група G – Камерун и Сърбия. Африканците отстъпиха на Швейцария с 0:1, докато западните ни съседи трябваше да преклонят глава пред мощта на Бразилия – 0:2. Нова погрешна стъпка почти сигурно ще означава сбогуване с Мондиал’2022, а това обуславя безкомпромисна битка, в която може би селекцията на Драган Стойкович – Пикси има леко предимство.

Вторият мач е от Група Н и противпоставя бойкият тим на Южна Корея, който удържа нулево равенство с Уругвай в дебютната си изява и Гана, който загуби с 2:3 от Португалия, но показа, че играчите в отбора притежават много висока индивидуална класа и са в състояние да раняват дори най-силните. Качеството е на страната на селекцията от Черния континент, но дали това ще се окаже достатъчно…

В 18.00 часа ни очаква втори епизод на шармантния сериал “Бразилска самба”. Селесао излизя срещу Швейцария, след като преди няколко дни осигури незабравимо изживяване на футболните привърженици от цял свят, надигравайки Сърбия с 2:0 след великолепна игра. Неймар е контузен, но Ричарлисон показа, че се намира във върхова форма, а и е жаден за голове. Всичко друго освен победа за южноамериканците би било солидна изненада.

В последната среща за деня Португалия на Кристиано Роналдо се изправя срещу Уругвай на Дарвин Нуньес и Луис Суарес. Европейският тим взе изключително ценна победа с 3;2 срещу Гана и сега мнозина очакват, че съставът на Фернандо Сантош може да не натиска до край педала на газта, тъй като равенството би било добре дошло. Дали обаче урусите, които притежават в запас и опитният Единсон Кавани, не са в състояние да огорчат CR7 и компания?

Можете да посетите секцията за промоции и оферти от inbet и да се възползвате от актуалните предложения за двубоите.