Добри новини за Ханзи Флик и Байерн Мюнхен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Важни играчи за баварците се завръщат към тренировъчния режим

Наставникът на Байерн Мюнхен – Ханзи Флик, получи добри новини, след като стана ясно, че бранителят Йошуа Кимих може да поднови тренировки през следващата седмица. В същото време френският национал Корентен Толисо вече започна занимания, но е малко вероятно да вземе участие в мача с Унион Берлин в събота.

Тази информация разкри самият Ханзи Флик на пресконференцията преди мача. Опитният специалист коментира положението с двамата футболисти. Националът на Германия Кимих претърпя операция на коляното, но се възстановява по-бързо от очакваното, докато Толисо през 2021 г. ще се завърне в игра.

“Толисо тренира вчера, но ще видим как ще реагира тялото му и след тренировката днес. Кимих се възстановява по план и е възможно другата седмица ще вземе участие в някои от заниманията ни”, заяви Флик.

“Годината бе много успешна за нас. Отборът трябва да е горд от представянето си в Шампионската лига. Надяваме се на позитивен край на годината и в първенството”, добави Флик.

В сряда отбора на Байерн завърши участието си в Шампионската лига за тази година по перфектен начин с успех с 2:0 над Локомотив Москва. Баварците спечелиха 13 от последните си 16 мача във всички турнири, като нямат поражение за този период. Байерн е лидер в класирането на Бундеслигата с точка преднина пред Байер Леверкузен.