Доскорошен защитник на Левски: Дано трофеят да бъде за “сините”

Доскорошен защитник на Левски: Дано трофеят да бъде за “сините”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Вярвам, че Билал Бари ще е героят в „синьо” срещу ЦСКА", каза Христос Шелис.

Бившият централен бранител на Левски – Христос Шелис, сподели очакванията си преди финалния сблъсък между “сините” и ЦСКА в турнира за Sesame Купа на България.

Кипърецът ще стиска палци за своя доскорошен клуб и прогнозира, че Билал Бари ще бъде героят за 26-кратните шампиони в мача утре.

„Мисля, че Левски има голям шанс да спечели във финала. Те имат страхотна група футболисти и могат да се справят с ЦСКА. Надявам се да се получи страхотен двубой, а трофеят да бъде за „сините”, заяви Шелис.

„Гледам мачовете на отбора, след като напуснах. Подкрепям тима отдалеч. Няма да мога да присъствам на стадиона, но определено ще гледам срещата по телевизията и ще стискам палци на бившите си съотборници да спечелят трофея”, добави защитникът.

„Мисля, че ЦСКА има солиден тим. Те се защитават добре, имат и някои добри футболисти в атака. Левски обаче играе много добре в момента. Те наредиха поредни победи, които ще им дадат увереност. Оборът знае как да се противопостави на ЦСКА и да ги накаже с бързите си футболисти в атака”, продължи кипърецът.

„Левски има много играчи, които могат да изпъкнат и да бъдат герои в този мач. В този мач обаче ще е Бари. Той има всички качества, а и беше моят най-близък приятел в София. Стискам му палци и вярвам, че той ще е героят в „синьо”, каза още Шелис пред “Гонг”.