Двама играчи на Челси може да преминат в Лацио
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Маурицио Сари има интерес към Рубен Лофтъс-Чийк и Кепа Арисабалага

След триумфа си в Шампионската лига, Челси вече мисли за новата кампания. Гигантите от Висшата лига направиха много трансфери миналото лято и този път можем да очакваме подобен сценарий, като Роман Абрамович ще иска да направи тима основен съперник на Манчестър Сити за титлата.

Руският олигарх се довери на Томас Тухел, чието лидерство помогна на Челси не само да спечели Шампионската лига, но и да си осигури място в Топ 4. Така че, естествено, германският тактик ще получи солидни трансферни средства, за да привлече нужните футболисти. Челси обаче ще трябва и да се раздели с някои футболисти, за да може все пак да има постъпления. Новият треньор на Лацио Маурицио Сари има интерес към Рубен Лофтъс-Чийк и Кепа Арисабалага.

Изглежда, че италианският тактик е решен да намери дългосрочен заместник на Пепе Рейна, поради което се насочва към привличането на Кепа. Испанецът всъщност не е облагодетелстван в лагера на Челси, поради лошото му представяне през последните няколко години. Бившият вратар на Атлетик Билбао загуби битката за титулярно място с Едуар Менди, така че негова продажба едва ли ще бъде изненадваща.

Рубен Лофтъс-Чийк обаче имаше прилична кампания във Фулъм под наем през изминалия сезон, въпреки че не успя да помогне на тима да се спаси изпадане. Предвид финансовата ситуация обаче Челси може да продаде халфа, а Сари иска да го вземе в Лацио.