Дяков: Длъжни сме да се вдигнем за следващия кръг
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Съперникът ни показа как трябва да играем ние", заяви Светльо Дяков след поражението от Пирин

Помощник-треньорът на Лудогорец Светослав Дяков говори след изненадващата загуба от Пирин (0:1) на „Хювефарма Арена“ в среща от 22-ия кръг на efbet Лига. Бившият халф на “орлите” заяви, че отборът ще се бори до край за титлата, въпреки че разликата с ЦСКА се увеличи на 4 точки след този кръг.

„Според мен причината е, че показахме едно слабо и посредствено поведение през първото полувреме. Съперникът ни показа как трябва да играем ние. Имахме сериозен превес, особено през второто полувреме, но чистите положения бяха малко за нашите стандарти. Вместо да скъсим дистанция до първия, ние я увеличихме, но ние сме Лудогорец и ще се борим до край“, започна Дяков.

„Гледаме само нашия отбор, защото знаем, че ако сме на това ниво, на което трябва да сме – никой не е способен да ни спре. Длъжни сме да се вдигнем за следващия кръг, защото днес не показахме какво можем. Класните ни играчи трябва да повишат своята енергия и стандарт“, заяви бившият национал на България.

„Може би нямаме достатъчно опитни футболисти. Наясно сме, че се гради един млад отбор. Футболистите на Пирин, които имат много проблеми показаха как се търси и иска победата, въпреки всички проблеми“, завърши Светослав Дяков.