google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"За да пробие българин в Лудогорец трябват много качества - най-вече характер", призна той.

Бившият полузащитник на Лудогорец и настоящ такъв на Пирин Благоевград Светослав Дяков разкри в предаването “Домът на футбола” по “Диема” какви качества трябва да притежава един българин, за да се справи с конкуренцията в състава на “орлите”, а също така не пропусна да коментира и сензационната победа на благоевградчани над българския шампион като гост с 5:3.

“За отбор като Пирин това е много голям успех. Да вкараш 5 гола като гост на шампиона е страхотно. Има го факторът късмет, а пък и те не са в перфектно състояние. Доста голяма съвкупност от фактори е този успех. Губихме много мачове детински за жалост. Но пък вече доста добре се познаваме като отбор, цял полусезон играем заедно”, заяви Дяков.

“Надявам се че Митревски и Михтарски ще останат с нас. Те дадоха своя принос за успеха. Ние в нашия край си обичаме хората родени в региона. Пирин винаги се е славел с качествени юноши и се надявам през втория полусезон да се представим по-добре. Всичко си зависи от нас. Важно е да направим добра подготовка, защото сме длъжници на феновете”.

“В Разград се чувствам много приятно. За първи път влязох в другата съблекалня. Доста странно беше, но аз съм професионалист, давам всичко от себе си за отбора. Вижда се, че Лудогорец е разклатен, но смятам, че ще станат шампиони”.

“За да пробие българин в Лудогорец трябват много качества. Трябва най-вече характер. Важно е колко шанс получава един играч, но шансът се заслужава с усърдна работа”.

“Имам хиляди спомени от Разград и от много други стадиони. Предполагам, че от лятото няма да играя футбол. Аз съм готов за живота след футбола. Все пак не обичам да взимам прибързано решенията”.

“Моето желание винаги е Пирин или Лудогорец В момента нищо не се знае, предпочитам друга длъжност, не треньорството. Пожелавам не само на феновете на Пирин, а на всички да са живи и здрави”, каза още Дяков.