Джейдън Санчо е дал съгласие за трансфер в Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" ще трябва да платят сериозна сума за крилото на Борусия Дортмунд

Английският национал Джейдън Санчо е съгласен да премине в Манчестър Юнайтед през летния трансферен прозорец. 21-годишното крило от над една година е желан от „червените дяволи“, като те не успяха да го вземат миналото лято. Трансферът обаче може да стане факт скоро, съобщава „Sport1“.

През миналото лято тимът на Ман Юнайтед не бе готов да заплати 120 милиона евро – това бе цената, която Борусия Дортмунд постави на Санчо. Самият играч пък не настояваше да напусне “Сигнал Идуна Парк”. Сега ситуацията е доста по-различна. „Жълто-черните”“ вече са склонни да продадат английския национал, който иска ново предизвикателство.

Санчо е поласкан от интереса на Ман Юнайтед, като има желание да премине на „Олд Трафорд“. Смята се, че той вече е постигнал договорка с ръководството на английския гранд относно личните си условия. За да се случи трансфера, просто Манчестър Юнайтед трябва да се разбере с Борусия Дортмунд за цената на играча.

Твърди се, че Борусия Дортмунд е готов да се раздели със Санчо за около 85 милиона евро. И двата отбора иамт желание сделката да бъде осъществена преди началото на Европейското първенство, което започва след десетина дни.

Изданието “The United Stand” дори съобщава, че Манчестър Юнайтед ще отправи първата си официална оферта за Джейдън Санчо още днес.