google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на "лисиците" трупа негативи след слабия старт на сезона

Полузащитникът на Лестър Джеймс Мадисън се изказа в защита на Брендън Роджърс , докато натискът върху северноирландеца се увеличава. Лисиците бяха победени с 6:2 от Тотнъм в събота вечер, след като Хьон-мин Сон отбеляза хеттрик през второто полувреме. Роджърс прие натиска за бъдещето си в интервюто си след мача за Sky Sports, но Мадисън се изказа в защита на своя мениджър.

Това е най-лошата форма на клуба от осем години насам и резултатите и представянето на Лестър неизбежно доведоха до въпроси относно работата на Роджърс. Но Мадисън каза, когато го попитаха дали играчите също трябва да приемат критики: „О, определено. Ние сме колектив, не е виновен само мениджърът. Ние сме 11 на терена. Болезнено е и боли, когато видиш мениджър, към когото имаш много уважение и с когото сте изградили брилянтна връзка, да трупа толкова много негативизъм.”

„В крайна сметка ние сме играчите, които трябва да вършат рабтата. Трудно е да правя анализ толкова скоро след мача. Очевидно хората ще проверят резултата и ще видят 6:2 и ще си помислят „Уау, Лестър отново беше разбит“. Но не мисля, че това беше точно така, особено първото полувреме смятах, че сме изключителни.”