Един от лидерите на Ювентус защити Алегри
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Торинци записаха нов срамен резултат снощи при загубата с 0:2 от Макаби Хайфа

Ситуацията в Ювентус от началото на сезона е повече от тревожна, а вторник вечер се стигна до нов разочароващ резултат след като торинци загубиха гостуването си от Шампионската лига на Макаби Хайфа с 0:2.

Така “старата госпожа” ще има нужда от сериозна доза късмет, за да се измъкне от групата и да се спаси от угрозата да не продължи в елиминациите на турнира.

Един от лидерите на тима, който има най-дълъг стаж при “бианконерите” – Хуан Куадрадо излезе в подкрепа на треньора Масимилиано Алегри, за когото се смята, че е много близо до уволняване.

„За съжаление във футбола се случват такива неща. Трябва да се опитаме да обърнем страницата възможно най-скоро, сега да се фокусираме върху Серия А, защото можем да излезем от тази ситуация, само ако сме единни. Има риск да отпаднем още в груповата фаза на Шампионска лига, но можем да излезем от тази ситуация, ако сме единни. Треньорът прави всичко, за да ни върне на правия път, всички сме един отбор и повече сме виновни тези на терена. Трябва да дадем повече, като започнем от по-опитните.”, заяви колумбиецът.