google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Продължаваме да работим много концентрирано и интензивно", заяви той преди мача с Борусия Мьонхенгладбах.

Наставникът на Борусия Дортмунд – Един Терзич, сподели на официална пресконференция очакванията си преди сблъсъка срещу Борусия Мьонхенгладбах, който е в събота и стартира от 19:30 часа.

“Борусия Мьонхенгладбах ще се опита да спечели предстоящия двубой от 32-ия кръг на Бундеслигата, но ние също ще се подготвим по възможно най-добрия начин”, коментира Терзич.

“Ще срещнем един силен отбор, който владее отлично топката, но гостуването в Дортмунд не е сред най-лесните неща в Бундеслигата. Ние преследваме определена цел и всички в състава ще работят за това. Пътят ни този сезон все още не е приключил”, увери той.

„Продължаваме да работим много концентрирано и интензивно. Показахме на какво сме способни и не става въпрос само за отбелязването на голове, но и за желанието да предотвратим попадения в нашата врата. Разчитаме много и на индивидуалните реализаторски качества на Карим Адейеми и Дониел Мален, както и на Себастиен Алер”, обясни Терзич.

“Джейми Байноу-Гитенс е единственият футболист, който със сигурност не е на разположение. Той се контузи на тренировка и претърпя операция на рамото. Няма да бъде на разположение в следващите месеци. Надяваме се, че ще получи подкрепата, от която има нужда, и ще се върне скоро на терена още по-силен”, добави още предводителят на “жълто-черните”.