Единствената цел на Левандовски е да играе за Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Роберт Левандовски се е споразумял за 3-годишен договор с Барса

Роберт Левандовски остава категоричен в желанието си да играе за Барселона през следващия сезон. Въпреки факта, че ПСЖ възобнови интереса, който прояви миналия сезон към него, и е готов да се бори с Барса за нападателя на Байерн Мюнхен, от обкръжението на играча уверяват, че планът на Левандовски не се е променил и единствената му цел днес е да носи фланелката на Барса през следващия сезон.

„Mundo Deportivo“ съобщава, че Левандовски вече се е разбрал за тригодишен договор с каталунците, а заплатата му ще бъде около 175,000 паунда на седмица.

Откакто от Барса му казаха, че ще се борят за него и, че той е нападателят, търсен от Шави Ернандес за следващия сезон, полякът не мисли за друго освен да премине на “Камп Ноу”. Точно след като завърши Бундеслигата с мача на Байерн на 14 май във Волфсбург, Левандовски хвърли бомбата, заявявайки, че „Много е възможно това да е последният ми мач с Байерн. Не мога да кажа това 100%, но може и да е било така. Искаме да намерим най-доброто решение за себе си и за клуба”.

Докато чака преговорите между Байерн и Барса, Роберт Левандовски все още е фокусиран върху националния си отбор. Нападателят ще се завърне в единадесетте на “дружина полска” срещу Белгия за мача тази вечер от Лигата на нациите.