Efbet дава леко предимство на Аталанта срещу Рома
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Срещата се явява повече от задължителна и за двата отбора, които гонят европейските си амбиции

В последна среща от 31-ия кръг на италианската Серия “А” ще се изправят един срещу друг отборите на Аталанта и Рома. Трите точки влизат в графата “задължителни” и за двата отбора, тъй като при победа на “бергамаските”, то те ще запазят живи шансовете си за евроквота, а ако “римските вълци” вземат успеха ще се залепят за Ювентус в битката за топ 3.

Аталанта е в леко колеблив период след като в последните си пет срещи са постигнали две победи, две поражения и равен, а последните им два мача бяха загуба от Болоня и реми с Фиорентина, докато гостите им под ръководството на Жозе Моуриньо са във възход и записаха три поредни победи, като при това без да допуснат попадение.

За Аталанта поради контузии няма да играят Мураторе, Руджери, Хатебур, а Ворлицки и Люкман са под въпрос. В лагера на Рома Рик Карсдорп със сигурност няма да вземе участие, а под въпрос за Моуриньо са Смолинг и Вайналдум.
Efbet дава коефициент за победа на “бергамаските” от 2.50, срещу 3.25 за успех на “вълците” от италианската столица. Ставката за реми между двата съперника е 3.50, а преди началото на двубоя домакините са на 7-ма позиция с 49 точки, докато Рома са 4-ти с 56 пункта.