Efbet дава предимство за Лудогорец срещу Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Левски вече си гарантира минимум бараж срещу седмия в класирането за участие в европейските клубни турнири, като все още има шанс и за третото място.

Лудогорец ще приеме Левски в среща от предпоследния кръг на сезон 2022/23 в efbet Лига. Срещата на “Хювефарма Арена” в Разград започва в 20:30ч. и е от огромно значение за домакините, които допуснаха изоставане в класирането от ЦСКА – София. Главен съдия на двубоя е Никола Попов. В същия кръг и то днес „червените“ пък се изправят срещу ЦСКА 1948, което обещава любопитен завършек на кампанията.

Лудогорец има нужда от три точки срещу Левски и вече няма право на грешна стъпка, след като допусна такава срещу ЦСКА 1948 в миналия кръг. От групата на Левски прави впечатление, че извън състава са Николай Михайлов и звездата в атаката на “сините” Рикардиньо, който има проблем с травма и пропусна днешното занимание на “сините”.

Временният треньор на Левски Елин Топузаков потвърди, че Цунами и Ивелин Попов няма да пътуват с отбора за гостуването на Лудогорец. Причината е, че и двамата са с по осем жълти картона и рискуват наказание от два мача при още едно официално предупреждение, което би ги извадило от мача с ЦСКА – София в последния кръг.

Левски вече си гарантира минимум бараж срещу седмия в класирането за участие в европейските клубни турнири, като все още има шанс и за третото място.

Efbet дава коефициент за победа на “орлите” от Разград 1.44 срещу 8.00 за ответен успех на Левски, а ставката за равенство между двата съперника е 5.40.