Efbet Лига продължава с нови три интригуващи срещи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Много емоционален ден се очертава в efbet Лига

Днешната програма от 30-ия и последен за редовния сезон кръг от efbet Лига е подготвила три интересни сблъсъка за футболните привърженици. Дебютът на Красимир Балъков за Септември, варненското дерби и евентуалното завръщане на Тодор Неделев на “Колежа”, но с фланелката на Лудогорец са предварителните акценти върху трите срещи.

От 15:15 часа Септември (София) ще приеме Пирин (Благоевград) в дебюта на Красимир Балъков начело на домакините. Те са в много лоша поредица от няколко поредни загуби, но и при “орлетата” положението не е кой знае колко различно, тъй като са наредили четири поражения поред. Те са съответно на 13-то и 14-то място в таблицата и са разделени само от една точка.

В 17:45 часа Черно море ще посрещне Спартак в “дербито на Варна”. Там залогът е голям и за двата отбора, като са важни точките, а важен е и престижът пред привържениците, които се очаква да напълнят стадион “Тича” и да създадат невероятна атмосфера по трибуните.

От 20:15 часа е и срещата между Ботев (Пловдив) и Лудогорец, а несъмнено голямата тръпка в тази среща ще е евентуалното завръщане на Тодор Неделев на “Колежа”. Като бъдат изключени емоционалните сантименти, то разградчани отиват в Пловдив за повече от задължителни три точки, защото борбата за титлата е свирепа през настоящата кампания, а преследвачите от ЦСКА – София не дават признаци, че са свалили знамената.

За “жълто-черните” срещата идва може би по-скоро за престижа и честта на отбора, защото каквото и да стане ще бъдат на 10-то място за следващата фаза, а и попринцип са далеч от 7-то място. Все пак още не е паднало попадение от футболист на Ботев на новия “стадион Христо Ботев”.

Проверете кой е актуалният inbet bonus code в ревюто на 7Sport и се възползвайте от специални оферти за мачовете от Първа лига.