Еквадорската звезда на Брайтън се размечта за трансфер в Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мисля, че Челси са един от топ отборите в света и никой не би отказал оферта от тях или от някой друг клуб като тях", каза Мойсес Кайседо.

Талантливият халф на Брайтън Мойсес Кайседо призна, че би преминал в състава на Челси, ако “сините” изпратят оферта за него.

Еквадорският национал се наложи като основа фигура в тима на “чайките” под ръководството на мениджъра Греъм Потър, който от няколко дни е начело на Челси.

“От много ранна възраст съм си мечтал за тези неща… да бъда на върха. Харесва ми да печеля трофеи и би било изпълнена мечта, ако спечеля Висшата лига. Аз искам да бъда еквадорецът с най-много трофеи, работя много за това и ще го постигна”, заяви оптимистично Кайседо.

“В момента съм фокусиран върху Брайтън и Световното първенство. Искам да имам страхотно Световно и след това ще видим какво ще стане. Мисля, че Челси са един от топ отборите в света и никой не би отказал оферта от тях или от някой друг клуб като тях. Ще бъде мечта да бъда в най-добрите клубове в света и да постигна успех там”, допълни еквадорецът.