Емил Димитров: ЦСКА проспива първото полувреме и в края – юруш
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"ЦСКА е отбор, който тряб­ва в първите 30 минути да смачка съперника, да вкара два гола и да си изкара мача спокойно"

Бизнесменът и бивш акционер в ЦСКА Емил Димитров заяви, че според него трудният успех на „армейците“ над Царско село идва заради подценяване на съперника. “Това е от­пускане след мача с Рома. Футболистът, каквото и да му говорят треньорите, си казва: “Ние за малко не бихме в Рим, та Царско село ли”. И така стават белите. Чисто игрово – отпусната работа, подценяване. Цар­ско село не са лош отбор. А и през тази година всеки мо­же да бие всеки, което е добре за шампионата, но показва, че май всички са ед­накво слаби”.

Той отправи и критики към  Али Соу, който, според него, няма нужните качества да води нападанието на тима. “Coy наистина изработи победния гол, но неговото КПД е ниско. Няма как да е централен нападател за ЦСКА. Много станаха издън­ките в първенството. ЦСКА е отбор, който тряб­ва в първите 30 минути да смачка съперника, да вкара два гола и да си изкара мача спокойно. А сега първото полувреме го проспиват, цъкат си пасчета и в края -юруш. На някои от играчи­те явно им се иска, ако мо­гат да не се напъват, да не го правят. Което трябва да се регулира.”

„Фактът, че мачът в Рим бе правилно изигран и такти­чески показва, че има по­тенциал в Моралес. Въ­просът е дали ще остане”, заяви бизнесменът по темата за наставника на „червените“.