Ериксен от болницата: Добре съм, благодаря на всички ви!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Полузащитникът на Дания сподели съобщение в социалните мрежи за пръв път след зловещия инцидент срещу Финландия

Полузащитникът и голямата звезда на датския национален отбор Кристиян Ериксен сподели първите си думи след зловещия инцидент, който го сполетя по време на мача между Дания и Финландия на Евро 2020.

Футболистът на Интер се строполи на терена малко преди почивката, а медицинският екип се бореше за живота му в продължение на минути. За щастие, всичко заавърши благополучно, а преди няколко дни стана ясно, че официално причината за колабирането му е бил сърдечен арест.

Днес чрез страницата на Датската футболна асоциация, Кристиян прати поздрави от болницата и благодари на всички за милите думи за него и семейството му.

Ето какво написа той:

“Здравейте на всички! Огромно “Благодаря!” за милите ви съобщения и страхотни думи от всички краища на света. Това значи много за мен и семейството ми. Аз съм добре, имайки предвид какво се случи. Все още трябва да премина през някои прегледи в болницата, но се чувствам добре. Сега ще подкрепям момчетата в националния отбор на Дания за следващите мачове. Играйте за цяла Дания! Поздрави, Кристиян”.
Ериксен от болницата: Добре съм, благодаря на всички ви! 1