Етър без алтернатива на победата в последното си домакинство
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Монтана пристига във Велико Търново с нов треньор и сериозни кадрови проблеми

Окрилен от победата над Ботев (Враца), Етър приема последния в класирането на Efbet Лига Монтана с единствената мисъл да осъществи своеобразен северозападен дубъл в рамките само на пет дни.

Трите точки в днешната среща на “Ивайло” ще съхранят надеждите на Болярите да успеят да изместят Ботев (Враца) от 12-ото място, като по този начин си осигурят участие в бараж за оставане в елита с третия от Втора лига – Септември (София).

Врачани, които днес приемат Славия, имат 28 точки. Етър е 13-и с 25, а Монтана е закотвен на дъното с 24.

Вчера клубът от “Ивайло” се обърна към своите привърженици с апел, заявявайки че “няма по-голям стимул за футболистите от това да усещат горещата подкрепа на публиката от трибуните”.

Етър без алтернатива на победата в последното си домакинство 1

 

Наставникът на Етър Александър Томаш ще може отново да разчита на централния бранител Пламен Крачунов, който изтърпя своето наказание.

Гостите пристигат след направена треньорска рокада – Атанас Атанасов бе освободен, а в оставащите два кръга до края отборът ще бъде воден от Светлан Кондев.

Той обаче ще трябва да сглобява стартовата си единайсеторка без четирима основни играчи – Тони Тасев и Владимир Айтов са наказани, а Сергей Георгиев и Раян Сенхаджи не са на разположение заради наказания.

Букмейкърът bet365 спортни залози логично дава предимство на Етър – победа на Виолетовите е оценена с 1.72, докато евентуален успех за Монтана – с 4.50. Ставката за равенство е 3.40.

7 Спорт също очаква Болярите да намерят пътя към трите точки в мач, в който няма да станем свидетели на дъжд от голове.