Етър излиза за първа победа за годината
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Efbet предлага удивителния коефициент 1.80 за опцията "двоен шанс" (победа за Етър или равенство)

Закотвеният на дъното на временното класиране Етър показа нелоши игри в първите си мачове от пролетния полусезон, но така и не успя да стигне до победата.

Днес хората на Александър Томаш ще търсят настървено трите точки и срещу ЦСКА 1948 в обедния мач от програмата на 20-ия кръг в Първа лига. Двубоят на “Ивайло” започва в 12.00 часа и ще бъде излъчен пряко в ефира на “Диема Спорт”.

В средата на седмицата двата отбора имаха срещи в турнира за Купата на България – Виолетовите отпаднаха след домакинска загуба с 0:1 от Арда, а 1948 надигра Ботев Пловдив в Града под тепетата и си осигури място в четвъртфиналите.

Томаш няма да може да включи в състава си травмираните Даниел Младенов, Ерол Алкан и Венелин Филипов, както и на наказания Здравко Илиев.

Гостите от столицата ще могат да разчитат на почти всички свои играчи с изключение на национала Галин Иванов, който изтърпява санкция. Очаква се нападението на тима отново да бъде предвождано от играещия под наем от шампиона Лудогорец – Димитър Митков, който напоследък впечатли със силни изяви.

В щаба на Томаш работи най-добрият голмайстор на националния ни тим – Димитър Бербатов, но въпреки това Етър продължава да е с най-слабата атака в първенството, реализирайки едва 12 попадения в 19 мача.

Нещо повече в четирите си мача през пролетта Болярите вкараха един-единствен гол.

Типстърите на 7 Спорт също не очакват дъжд от голове на “Ивайло”. Тяхната прогноза е за малко попадения в мача, както и че Етър няма да загуби срещата.

Коефициентът на букмейкъра bet365.com за “двоен шанс” (победа за Виолетовите или равенство) е повече от примамлив – 1.66. Ставката за двоен шанс в Еfbet спортни залози пък влиза в графата с подаръците – 1.80. Възползвайте се!

Вероятни състави:

Етър: Хр. Иванов, Станев, Крачунов, М. Иванов, Хубчев, Мечев, Кацаров, Алдаир, Кнежевич, Боруков, Мезу.

ЦСКА 1948: Наумов, Лясков, Василев, Петров, Александров, Чочев, Шопов, Топузов, Русев, Александров, Митков.