google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Точни за успеха на "виолетовите" бяха Дани Младенов и Ловре Кнежевич.

Един от основните претенденти за промоция в efbet Лига – Етър, стигна до очакван успех с 2:0 над втория отбор на Ботев Пловдив в среща от 28-ия кръг на Втора лига.

За „болярите“ не влязоха Атанас Кръстев, Николай Дичев, Ради Апостолов, Кольо Станев, Здравко Илиев, Христо Марков и Анатоли Господинов, а Уилсън Фелипе игра с контузия и бе заменен принудително след почивката, но се отчете с много добър мач.

Двубоят стартира отлично за тима на Етър, който излезе напред в резултата още в 7-ата минута чрез попадение на ветерана Даниел Младенов.

Вторият гол за “виолетовите” падна в 69-ата минута, а в негов автор се превърна нападателят Ловре Кнежевич, който сложи точка на спора, оформяйки крайното – 2:0.

С днешния успех търновци продължават да заемат първата позиция във временното класиране с актив от 58 точки, а на второто място е Спартак Варна с 52 пункта, но “соколите” са и с два мача по-малко.

Феновете на залозите могат да преминат през регистрация Bet 365, който е бърз и лесен процес, за да се възползват от ексклузивни оферти за предстоящите мачове от Втора лига.