Етър се задоволи само с точка от гостуването си на Дунав
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата отбора не успяха да си вкарат попадение на градския стадион в Русе

Отборите на Дунав Русе и Етър Велико Търново завършиха при резултат 0:0 в среща от 19-ия кръг на Втора лига. По този начин “болярите” увеличиха авана си пред Крумовград на три точки, но опонетът им за второто място е с мач по-малко. В битката за втората позиция обаче се намеси и Спортист Своге, който днес спечели с 1:0 срещу Ботев Пловдив II и вече е на два пункта зад “виолетовите”.

Етър имаше по-добрите положения за попадение в срещата в Русе, но пропуски на Мартин Тошев, Дани Младенов и Крум Стоянов не позволиха на “виолетовите” да спечелят трите точки. Добри изяви направи и стражът на домакините Дамянов, който спаси 2-3 изгодни ситуации за съперника.

В следващия кръг Етър приема Витоша Бистрица, който днес допусна тежка загуба с 1:4 у дома от Монтана.

Съставът на Етър: Християн Славков, Валери Христов, Георги Ангелов, Георги Александров, Христо Митев, Крум Стоянов, Янко Ангелов (56 Моран), Емануил Личев (79 Пехливанов), Алехандро (56 Станев), Мартин Тошев (48 Янков), Даниел Младенов

Разбира се букмейкърите са готови с коефициентите за мача, а ако търсите атрактивни оферти за залози можете да разгледате промоциите за спорт в inbet.com.