google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Вратарят предсказа светло бъдеще за младок.

Резервният страж на ЦСКА Димитър Евтимов заяви при завръщането на “армейците” от лагера в Австрия, че отборът се е подготвил добре за предстоящия сезон и е готов за официалните двубои.

Вратарят се изказа ласкаво за 15-годишния Алекс Божев, който също се подвизава под рамката на вратата.

В края Евтимов заяви, че ЦСКА ще триумфира в мача с Лудогорец.

„Мисля, че свършихме всичко, което беше важно за нас в Австрия. Направихме четири добри контроли срещу класни съперници. Резултатите не са важни, а важно бе да се подготвим като отбор.

„Лудогорец има официален мач, но ние изиграхме четири много добри контроли. Дали имат предимство? Не мисля. Тепърва предстоят мачовете, така че ще видим. Имах леко натъртване срещу Олимпиакос, паднах лошо на гърба си и мисля, че другата седмица ще бъда добре. Алекс Божев е с нас от почти една година и тренира с нас. Само на 15 години е, което за вратар е малко. Представя се много добре, слуша съветите от всички нас и има светло бъдеще пред него стига да си върши работата и да слуша.

„Всички мачове са важни, мислим за мача с Лудогорец на 17-и. след това ще мислим за европейските, а срещу Лудогорец ще зарадваме цяла България. Мисля, че Любо Пенев е доволен. Обиграхме се, а новите се включиха добре с нас. Готови сме за новия сезон”, допълни Димитър Евтимов.