google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Божев е перспективен вратар, който „бута“ старите", каза той.

Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов взе отношение по редица актуални теми за “червените” по време на лагера на отбора в Австрия.

Стражът, който наскоро подписа нов договор с клуба, сподели, че е доволен от работата на Саша Илич, както и от неговите методи и виждания за играта, а също така той се изказа ласкаво по адрес на младока Алекс Божев.

„Тренировките са тежки, но това е нормално за такъв период от годината. Всеки футболист минава през тези неща, за да се подготви за сезона. За мен всичко минава нормално“, заяви Евтимов.

„Всеки един треньор има своите виждания за отбора. С господин Илич всичко протича добре. Тренировките са интензивни, залага на атакуващия футбол, пресата и отборът трябва да работи здраво“, добави стражът.

„Може би загубата от Фюрт беше негативна с оглед това, че допуснахме четири гола, но това е първи мач. Играхме с микс състав, но резултатите нямат значение, а лицето, което показваш. Краката ни тежаха от тренировките и тепърва ще показваме лицето, което искаме през сезона да се вижда от нас“.

„Важното е, че младите показват шанс като Алекс Божев. Браво на клуба, че дава шанс на младите. След като са тук, значи имат качества. Алекс Божев е перспективен вратар, който „бута“ старите. Дано да продължава да работи здраво и мисля, че нещата ще се получат“.

„Не бих казал, че преговорите за договора ми бяха трудни. Имаше леки детайли, но накрая се разбрахме като големи хора“, каза още Евтимов  пред “DIEMA SPORT”.