Фаворитите във Втора лига не допуснаха изненади
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Дубълите на Лудогорец и ЦСКА 1948 спечелиха гостуванията си

Вторите тимове на Лудогорец и ЦСКА 1948 спечелиха мачовете си от 28-ия кръг на Втора лига. Те се наложиха респективно над Добруджа и Етър. След успехите ЦСКА 1948 продължава да е лидер в класирането, а Лудогорец се изкачи на 5-ата позиция.

Лудогорец II победи Добруджа (Добрич) с 1:2. Домакините поведоха в 13-ата минута след попадение на Ангелов, но в 20-ата минута Бранимир Костадинов възстанови равенството. Победният гол отбеляза Петров в 46-ата минута.

В другата среща от Втора лига ЦСКА 1948 поведе рано в мача – в 9-ата минута след гол на Даскалов. През втората част те отбелязаха два гола за две минути, с което съкрушиха надеждите на Етър. Крайното 1:3 бе оформено в 53-ата минута след почетно попадение на домакините.

Загубата за Добруджа означава, че тимът продължава да бъде застрашен от изпадане. Те имат актив от 32 точки и са на една от зоната на изпадащите.

Загубата за Етър пък означава, че титлата на Втора лига най-вероятно ще бъде спечелена от конкурента им в днешния двубой. Дубъла на ЦСКА 1948 вече води със 7 пункта на “болярите”.