Фен клуб на Левски: Безуспешно преговаряхме за среща с г-н Сираков
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Тордиса Кюстендил" с коментар за провалена среща с боса на Левски

Собственикът на Левски Наско Сираков не е приел покана на фен клуба на 26-кратния шампион на България в Кюстендил за среща в града. Вълка е взел решение да покани представители на организацията в своя офис. Това се разбра от публикация на “Торсида Кюстендил” в социалната мрежа Фейсбук.

“Усилията ни за организиране на среща с г-н Наско Сираков в гр. Кюстендил се оказаха безуспешни”, пишат от “Торсида Кюстендил” и качват новото си писмо до боса на “сините”.

“Уважаеми господин Сираков, като отчитаме, че все пак сме удостоени с внимание и отговор във връзка с отправената от нас покана за среща, за което благодарим, намираме предложението Ви за крайно неудачно. Публичността и прозрачността на отношенията между клуб и привърженици изискват това да се случва в рамките на друг формат – в присъствието на широк кръг от левскари, за които настоящето и бъдещето на любимия отбор са особено важни. Ето защо Ви уведомяваме, че не бихме могли да се възползваме от предложението Ви да приемете само наши представители, още повече, че имаме горчив опит от подобни подходи. Желаем успех в непосилно тежката Ви мисия! Само Левски!”