Фенове на Левски отправиха важни въпроси към Наско Сираков
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Безвремието на „Георги Аспарухов“ трябва да спре на момента!", написаха от "Форум Левски"

Привърженици на Левски изпратиха писмо до мажоритарния собственик на „сините“ Наско Сираков, задавайки му 8 ключови въпроса за бъдещето на отбора.

Ето какво попитаха феновете от „Форум Левски“:

“Безвремието на „Георги Аспарухов“ трябва да спре на момента!

Дойде времето, когато нещата трябва да се кажат директно, ясно и да се поставят основите за продуктивен диалог в полза на любимия клуб. Защото не е срамно да сгрешиш, срамно е да се криеш. Не е срамно да поискаш помощ, но би било срамно да останеш в историята като човека, който не е направил всичко възможно за Левски.

Ние, привържениците от едноименния форум на Левски, желаем да изразим огромното си притеснение от състоянието на любимия ни клуб и държим да получим незабавно отговори от мажоритарния собственик г-н Наско Сираков на следните въпроси:

  1. Какво се прави в краткосрочен план за финансовото съществуване на клуба?
  2. До каква степен са стигнали преговорите с потенциални спонсори?
  3. С колко потенциални спонсора се разговаря? При успешно приключване на преговорите ще може ли да се гарантира финансово обезпечение и за какъв период от време?
  4. Какво се случва с Джо Диксън или тази страница вече е затворена?
  5. Защо беше прекъсната връзката с феновете и не беше продължена линията на повсеместна агитация за помощ от страна на клуба?
  6. Защо най-важният отдел след спортния, а именно маркетингът – на практика не работи? Какво представлява в момента маркетинговият отдел на клуба? Защо маркетинговите кампании в дигиталното и физическото пространства са сведени до абсолютния минимум, което води до нереализиране на възможността за допълнителни приходи?
  7. Как ще изглежда футболен клуб Левски след 30.06.2021 и изтичането на договорите на повечето от футболистите ни?
  8. Има ли нужда от спешна помощ и кога смята УС на Левски да я поиска, ако има нужда от такава?

Като едни от най-големите дарители през годините (юбилея, 50 години от евротурнирите, спасяването на баскетболния клуб, както и множество инициативи в полза на клуба и привържениците му, а също и миноритарни акционери), ние желаем да получим отговори на поставените въпроси. Смятаме, че тези отговори са изключително важни за оцеляването на любимия ни отбор.

Както Вие, г-н Сираков, неведнъж отбелязахте – Левски не е Ваш, а на всички левскари! Фраза, гарнирана с обещание за прозрачност. Очакваме я!

С уважение, Форум Левски”