Феновете на Ботев Пд и Локомотив Пд също скочиха на БФС
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двете агитки зоват за промяна в управлението на родния футбол, поканиха Бербатов да представи идеите си за развитие на футбола у нас

Феновете на пловдивските Ботев и Локомотив публикуваха различни декларации срещу ръководството на БФС. Привържениците на двата клуба са категорични, че е време за промяна в управлението на родния футбол.

“Смятаме, че създалата се ситуация с начина по който Борислав Михайлов опита да се самоназначи отново за президент на централата, е крайно неприемлива и за пореден път доказваща липсата на професионално отношение към българския футбол”, написаха от „жълто-черната“ агитка.

От името на една от най-големите футболни общности в България, ние привържениците на Ботев Пловдив, искаме да изразим…

Posted by Клуб на привържениците на Ботев Пловдив on Friday, May 7, 2021

Феновете на „железничарите“ също призовават за промяна, след като Апелативната комисия на БФС поряза Локомотив в битката за второто място. Припомняме, че „смърфовете“ трябваше да играят с ЦСКА 1948, но заради голям брой заразени с коронавирус в отбора на новака срещата бе отменена, а три дни по-късно не бе сторено същото за сблъсъка на ЦСКА, който е основен конкурент за сребърните медали на пловдивчани.

“Некомпетентността и аматьорщината продължават да бушуват по най-високите етажи на родната футболна централа. Това говорят и фактите от последните безумни и неадекватни решения относно отлагането и изиграването на оставащите мачовете от плейофната шестица на ЦСКА 1948, където пряко ощетен е нашият отбор, с които обаче се облагодетелства друг отбор – хладен полъх от едни отминали времена, които не трябва да се завръщат. БФС се е превърнало в частно дружество с неограничена безотговорност”, пише в част от позицията на феновете на Локомотив.

Времето за промяна в българският футбол настъпи! И това трябва да се случи незабавно!

Некомпетентността и аматьорщината…

Posted by Фенклуб Локомотив Пловдив on Friday, May 7, 2021

„Черно-белите“ привърженици и тези на Ботев Пловдив приветстваха кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС и поканиха бившия национал на среща в Пловдив, на която той да представи идеите си за развитие на българския футбол.

От Сектор „Г“ също изразиха подкрепа към Бербатов след пресконференцията, на която бившият играч на Манчестър Юнайтед обяви официално кандидатурата си.

Във връзка с провелата се вчера пресконференция на Димитър Бербатов и екипа му, искаме да заявим кратко и ясно няколко…

Posted by Трибуна Сектор Г on Wednesday, April 28, 2021

Промяна в статуквото поискаха преди няколко дни и от “Тръст Синя България”, която представлява част от феновете на Левски.

До ръководството на ПФК „Левски“
До Български Футболен Съюз
До Цялата футболна общественост

Измина Страстната седмица,…

Posted by Синя България on Wednesday, May 5, 2021