Феновете на Ботев (Пд) призоваха за пълна мобилизация
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Жълто-черната" общественост успя да събере 208 000 лева, за откупуването на дълга са нужни 565 000 лева

Кампанията „Да живее Ботев Пловдив“ бележи страхотни резултати, събирайки 208 000 лева, обяви клубът на привържениците.

Феновете призоваха „жълто-черната“ общественост да продължи да дарява средства, с които да бъде откупен дълга към Рент Мениджмънт.

„Канарчетата“ имат да погасяват сумата от 565 00 лева.

Ето какво написаха от КПБП:

„Не спираме да се борим за свещеното за нас име Ботев Пловдив! Даренията в Хелпкарма продължават!

Кампанията „Да живее Ботев Пловдив“ бележи страхотни резултати като до вчера вечерта жълто-черната общественост успя да събере 208 000 лв, което е и над 1/3 от крайната ни цел. Множество фенове отделиха от средствата си, за да продължи съществуването на 108-годинишния символ на Пловдив, минал през хиляди изпитания. Много ботевисти все още не са се включили в кампанията и тепърва ще направят своите дарения.

Призоваваме Ви за пълна мобилизация, защото времето наистина напредва. Сега повече от всякога трябва да действаме безкористно и да не мислим за друго, освен това как да съберем нужната сума за погасяване на дълга към Рент Мениджмънт. Делото на последна инстанция наближава и при наш неуспех клубът ни е обречен на фалит!

Нека всеки, който има възможност, се включи в кампанията, защото този път наистина сме изправени на ръба на пропастта. Спестете от друго, помогнете на Ботев, ако можете го направете повторно, защото ние ТРЯБВА да съберем средствата.“