Феновете на Ботев Пловдив: Пълна подкрепа за Зингаревич
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Заедно ще успеем", заявиха от "Бултрас"

Феновете на Ботев Пловдив обявиха пълната си подкрепа към собственика на клуба Антон Зингаревич.

Ето какво написаха от фракцията “Бултрас”:

“Снощи, по настояване на “Бултрас”, бе проведена среща с ръководството на Ботев (Пловдив). Присъстваха представители на всички фракции на “Бултрас”, а от страна на клуба бяха Герман Чистяков, Асен Караславов и Азрудин Валентич. Срещата имаше за цел да сложи край на спекулациите, че “Бултрас” са против управлението на г-н Антон Зингаревич. Напротив – заявихме категорично, че собственикът на клуба има нашата абсолютна подкрепа да доразвие проекта Ботев!

Другата основна причина за срещата бе да получим адекватно обяснение за кошмарния старт на сезона и спешните действия, които ще бъдат предприети за справяне със ситуацията. И двете страни откровено споделиха грешките, които виждат, за да се стигне до настоящата криза и необходимите промени. Азрудин Валентич бе категоричен, че няма никакво намерение повече да бъде треньор, още по-малко – да влияе върху работата на бъдещия наставник на Ботев (Пловдив). Оставането му в клуба е по изричното настояване на собственика г-н Антон Зингаревич.

Накрая, феновете заявиха, че ще окажат своята пълна подкрепа в предстоящия мач на Ботев срещу ЦСКА и очакват от всички играчи максимално себераздаване на терена. Заедно ще успеем! Само Ботев!”, се казва в позицията на феновете на “жълто-черните”.