google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Неприятна загуба за българския шампион по време на лятната подготовка

Лудогорец допусна тежка загуба от унгарския Ференцварош с 0:3 по време на лагера си в Австрия. И трите попадения в двубоя паднаха през второто полувреме, като един от головете бе дело на бившия играч на Ботев Пловдив – Маркиньос.

Бърнард Текпетей имаше първия по-добър шанс за Лудогорец за попадение в мача, но стреля неточно. В 20-ата минута Симон Слуга спаси удар на Франк Боли. В края на първата част Мануел Шоу не сдържа нервите си и изблъска Боли, но главният съдия не го изгони.

В 54-ата минута унгарският гранд откри резултата. След добра атака на Ференцварош топката се озова в Маркиньос, който вкара за 1:0 малко след появяването си в игра.

В 78-ата минута Слуга предотврати второ попадение във вратата си, спасявайки удар на Форчън Бези. 180 секунди по-късно вратарят на Лудогорец нямаше какво да направи, след като Винго вкара с плътен шут за 2:0.

В края на двубоя Винго вкара втория си гол в мача със страхотен изстрел от 30-на метра, оформяйки крайното 3:0 в полза на Ференцварош.

Стартов състав на Лудогорец: Симон Слуга, Георги Терзиев, Игор Тиаго, Дени Групер, Жан Карничник, Мануел Шоу, Оливие Вердон, Бърнард Текпетей, Иван Йорданов, Каули Оливейра, Ихинио Марин