Филипов: ЦСКА иска да изгради европейски стадион
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Няма нищо по-хубаво от това да се отиде на мач на хубав стадион, зрителите да се чувстват комфортно", казва изпълнителният директор на "армейците"

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов отговори на въпроси на медиите след благотворителния мач между “армейците” и Левски, който се проведе под надслов “Обединени в грижа за мъжкото здраве”. Инициативата за двубоя бе на Аджибадем Сити Клиник.

Филипов бе доволен от мача, като говори за целите на ЦСКА през пролетта и реновирането на стадион “Българска армия”. Той заяви, че ЦСКА иска да изгради хубав и модерен стадион, което ще е полезно не само за клуба, а и за целия български спорт.

“Получи се хубав мач с хубави попадения, имаше атрактивни изпълнения. Според мен тази инициатива е много полезна и хубава – да информира мъжете да обърнат по-голямо внимание. Да ходят на профилактични прегледи особено след една възраст”, коментира Филипов след двубоя.

“Целта на ЦСКА на пролет е да побеждава във всеки мач. Всичко се върши както трябва – следват се стъпките, които трябва за изграждането на стадиона. Когато разполагаме с точна, конкретна информация, ще я съобщим. Надявам се да няма пречки, защото ЦСКА иска да изгради хубав, модерен, европейски стадион. Това ще е полезно не само за ЦСКА, а и за целия български спорт. Няма нищо по-хубаво от това да се отиде на мач на хубав стадион, зрителите да се чувстват комфортно”, каза Филипов.

“Саша Илич спокойно може да играе в ЦСКА в момента. Днес показа много добра кондиция и футболни качества”, каза Филипов, след като треньорът на “армейците” бе на върха на атаката в демонстративния мач срещу Левски.