Флик обеща революция, ще залага на млади футболисти
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Много пъти сме показвали, че ни е по-лесно с големите отбори", заяви той

Селекционерът на Германия – Ханзи Флик говори в интервю пред ZDF, в което сподели какви са мислите му след отпадането от Мондиал 2022 в Катар още в груповата фаза и какво предстои за Бундестима.

“Не чета новините твърде много, както в случай на успех, така и на провал. Да преминеш през случилото се е част от работата. Нашата задача беше да анализираме какво сме направили добре и какво не сме направили добре.”

“Често сме показвали, че ни е малко по-лесно срещу отбори като Италия, Англия или Холандия. Но е важно да имаме постоянство и дисциплина срещу всеки съперник и да даваме всичко от себе си, на 100%. В момента се опитваме да се справим с всички предизвикателства, които ни предстоят. Искаме да играем атрактивен футбол и да покажем на феновете, че го умеем! Горди сме, че играем за Германия. И очакваме с нетърпение домашното европейско първенство. Всеки трябва да даде всичко от себе си, за да бъде на висота във всеки мач”, добави той.

“Добре е за един отбор да получи свежа кръв. Разполагаме с няколко много талантливи млади играчи. Трябва да следим за това, защото става въпрос и за бъдещето”, завърши Флик.