Франк Лампард не иска да се разделя с Калъм Хъдсън-Одой
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Младата звезда на "сините" ще остане на "Стамфорд Бридж"

В последните два трансферни прозореца имаше много спекулации за бъдещето на футболиста на Челси Калъм Хъдсън-Одой. Въпреки информациите за трансфер на младока през януари, той почти сигурно ще остане на “Стамфорд Бридж” поне до лятото, тъй като Франк Лампард не иска да се раздел с него.

20-годишният талант рядко попадат в състава на Лампард, като в последния двубой на Челси срещу Лийдс младокът е бе в групата на тима. Хъдсън-Одой обаче взе участие във всичките срещи на “сините” в Шампионска лига. Той игра пълни 90 минути срещу Севиля при успеха с 4:0 на 2 декември, а преди това бе на терена 74 минути срещу Рен и вкара едно от попаденията за успеха с 2:1 на френска земя.

Очаква се Челси да игнорира всяка оферта на Байерн Мюнхен за младия футболист. Баварците имат интерес към крилото на лондончани и дори изпратиха официално предложение, което бе отхвърлено от “сините”.

Тимът на Челси се намира в страхотна форма и заема трета позиция в класирането на Висшата лига, само на 2 точки от лидерите Тотнъм и Ливърпул.

В Шампионска лига, тимът на Франк Лампард си осигури класиране в следващата фаза, а във вторник ще посрещне Краснодар и се очаква Калъм Хъдсън-Одой отново да бъде сред титулярите.