google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Челси с нов слаб резултат под ръководството на Франк Лампард

Фулъм записа успех с 2:0 в гостуването си на Саутхемптън в двубой от 36-ия кръг на Премиър Лийг. След този резултат “светците” се простиха с елитния си статут и през следващия сезон ще играят във второто ниво Чемпиъншип.

Победата изстреля “котиджърс” на 9-ото място в класирането. Попаденията за Фулъм реализираха Карлос Винисиус и Александър Митрович през второто полувреме. Сръбският нападател се завърна след изтърпяно наказание и отбеляза 12-ия си гол през сезона.

В друга среща от кръга отборите на Челси и Нотингам направиха зрелищно реми 2:2 на “Стамфорд Бридж”. Точката бе много важна за Форест, който вече има 34 пункта и е на три от опасната зона при два оставащи кръга до края.

Челси допусна ранен гол, след като Тайво Авонии отбеляза за гостите. След почивката Рахим Стърлинг отбеляза две попадения за “сините”, но Авонии отговори с втори гол за Нотингам и така мачът приключи при равен резултат.

Кристъл Палас пък записа домакинска победа над Борнемут с 2:0 и се изравни по точки с Челси, като двата тима са съответно 12-ти и 11-ти в класирането.