google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Александър-Арнолд знае, че независимо какво прави, правилно или грешно, вероятно ще е титуляр седмица след седмица", казва Роб Сегал

Трент Александър-Арнолд беше обвинен, че е „арогантен“, тъй като защитникът на Ливърпул е пускан сред титулярите от Юрген Клоп „без значение какво прави“. Бранителят беше подложен на критики този сезон на фона на трудния старт на Ливърпул през новата кампания.

Няма съмнение в таланта на Александър-Арнолд, особено неговото класно центриране и способността му да създава положения за своите съотборници. Защитните му способности често са поставяни под въпрос и това отново излезе на преден план през последните седмици.

Александър-Арнолд имаше трудности по-рано тази седмица, когато Наполи срази Ливърпул в първия си мач от групата в Шампионската лига. Тимът от Серия А водеше с 3:0 на почивката и в крайна сметка спечели с 4:1. Това беше може би най-лошото представяне на Ливърпул по време на ерата Юрген Клоп и с техните продължаващи проблеми с контузии, той има трудна задача, за да върне отбора си на правилния път.

Легендата на Ман Юнайтед Рио Фърдинанд определи Александър-Арнолд и Джо Гомес като играчи, които са шокирали с „липса на усилия и желание“ срещу Наполи:

„Бяха смущаващи първи 45 минути за Ливърпул, особено в защита“, каза Фърдинанд след поражението от Наполи. „Това, което не можете да приемете като мениджър или като играч, е липсата на усилия и желание. Когато хората не бягат или нямат желание да се върнат”, заяви легендата на “червените дяволи”.

Роб Сегал е футболен агент, който е работил с хора като Хари Уинкс и Брандън Уилямс. Той смята, че Александър-Арнолд е показал своята „арогантност“ през последните седмици:

„Ливърпул има големи проблеми с контузии, а играч като Трент Александър-Арнолд вероятно се нуждае от продължителна почивка“, каза Сегал пред Caught Offside.

„Въпреки това, поради позицията му в клуба, можете да усетите неговата арогантност, когато бавно се връща към своето поле. Александър-Арнолд знае, че независимо какво прави, правилно или грешно, вероятно ще започне като титуляр седмица след седмица”, заяви още Сегал.