google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Насиру Мохамед бе привлечен в Левски преди повече от една година, но той винаги е резерва, а също така в началото на периода си на “Герена” имаше и проблеми с контузия. Но той отдавна не страда от травми, нито има информации, че нарушава дисциплината и въпреки това да го видим като титуляр за „сините“ е истинска рядкост.

Насиру Мохамед дебютира за Левски през миналото лято в мача с АЕК Ларнака в Лига Европа, когато влиза като резерва. След срещата тогавашният наставник на тима Петър Хубчев открито го критикува пред медиите и Насиру става твърда резерва.

Футболитът обаче бележи винаги, когато започва като титуляр за Левски. На 25-ти септември 2019 г. се появява за първи път в стартовите 11 срещу Спартак Варна в мач за Купата на България, като Левски печели с категоричното 5:1. Насури бележи третия гол в двубоя. Това се оказва и единственият мач, в който Хубчев залага на ганаеца като титуляр.

Следващият подобен случай е при Георги Тодоров, като Насиру започва титуляр срещу Локомотив Пловдив. Офанзивният футболист бележи попадние за 1:0 в 5-та минута, но с два гола на Малонга „смърфовете“ си тръгват като победители от “Герена”.

Третият мач като титуляр за Насиру Мохамед за Левски бе преди няколко дни срещу ЦСКА 1948. „Сините“ отново откриха резултата с гол на Насиру, като ганаецът този път бе в 6-та минута. Случаят с този футболист в Левски е наистина любопитен. Дали е късмет или Насиру разполага с класа, той винаги се разписва, когато играе от първата минута. Бившият играч на шведския Хакен обаче попада много рядко в стартовите 11.