Футболист на Юнайтед защити Кристиано Роналдо: Разбирам го
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Антони Еланга заяви, че приема критиките от португалеца

Младият нападател на Манчестър Юнайтед – Антони Еланга изненадващо се изрази в подкрепа на думите на Кристиано Роналдо относно това как се държат младите футболисти в днешно време.

Португалецът заяви пред Пиърс Морган, че не вижда този глад в младите момчета, какъвто е наблюдавал у себе си преди време. “Те живеят в различна ера. Виждам го и по сина ми, който е на 12 години. Психиката не е същата”, заяви Роналдо.

“Няма го онзи глад. Днес те получават всичко наготово. Всичко е лесно. Не страдат, не се борят за някои неща. Не говоря само за момчетата в Юнайтед, а като цяло. Но не можем да ги съдим. Това е част от новия живот, от новото поколение”, добави португалецът.

Еланга също подкрепя това мнение на нападателя: “Кристиано говори за младите футболисти като цяло. Ние сме ново поколение. Винаги съм 100% фокусиран върху това, което правя, но разбирам това, което казва. Има много телефони и електроника, която е обвързана. Много е лесно за младите футболисти да се разсеят и да загубят фокус.”, заяви той.