google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В нашата група няма слаби отбори", отсече младият специалист.

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев говори на официална пресконференция преди двубоя от груповата фаза на Лига Европа срещу Брага.

Утре “зелените” посрещат португалския тим от 19:45 на “Хювефарма Арена”.

“Имаме проблем с Антон Недялков, както и наказие за Сисиньо. Всички останали са в добро състояние и очакваме да покажат най-доброто от себе си. Неприятно е, когато двама основни играчи са извън строя. Надяваме се Недялков да е на линия максимално скоро, както и Каули, но има неща, които изискват време”, заяви Генчев.

“Доста отбори в днешния футбол сменят често схемата си на игра. Тренирали сме за различните варианти на игра на Брага. Знаем какво да правим на терена, футболистите са запознати. Важно е играчите да запазят спокойствие и концентрация, за да изпълняват тактическите указания. Имаме идея и как да променим нещата, ако не се получава в началните фази на двубоя. Всичко зависи от нас”.

“Всеки един съперник може да е удобен и неудобен, в зависимост от нашето представяне. Важно е да покаже истинското си лице утре и с помощта на феновете ни да спечелим три точки. В нашата група няма слаби отбори”.

“Всяка победа дава самочувствие на отбора. Ние се нуждаем от тези точки. Ще направим всичко възможно, за да останем в борбата за топ 2. Ще преследваме тази цел и в утрешния сблъсък”, завърши наставникът на “орлите”.