Георги Чиликов: Лудогорец не е този отбор, който да плаши всички
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Левски показа зъби и агресия срещу Лудогорец и върви във възходяща линия", каза младият специалист.

Бившият старши треньор на Арда Кърджали Георги Чиликов сподели впечатленията си от победата на Лудогорец с 2:1 над Левски в Разград, като не пропусна да коментира и шансовете на ЦСКА за титлата в efbet Лига през настоящата кампания.

“Ако трябва да обобщя с едно изречение – ЦСКА трудно може да стане шампион. Не е невъзможно, по-големи разлики също са били стопявани, но съдейки по моментното състояние на отборите, трудно ще стане. Лудогорец е далеч от състоянието, което беше в последните години. Последните години отстъпва от това, което помним и знаем. Те са в процес на селектиране на нови футболисти, на адаптация. Не са този отбор, който да плаши всички. Въпреки това, те са с крачка напред пред другите отбори. Има много положителни неща, които се случват. Убеден съм, че ще вървят във възходяща линия, тъй като инвестираха отново в добри футболисти. Левски също върви във възходяща линия, въпреки загубата. Загуби ще има. Левски показа зъби и агресия, особено през първото полувреме. Докато имаше физически сили, противопостави се добре, добре пресираше”.

“В определени моменти изненада отбора от Разград. Част от футболистите отпаднаха физически. Някои от тях не са играли в последно време, изтърваха пълноценната подготовка и това натежа в един момент. Естествено, във футбола трябва да имаш и късмет. В последната минута да отбележиш гол. Докато имаше физически възможности, Левски стоеше доста добре. В един момент се разпокъса и това даде възможност на класата на Лудогорец да накаже грешката. Смените в Разград са равностойни, което също наклони везните. Левски като присъствие, динамика и самочувствие показа, че върви напред”, заяви Чиликов в “Студио Дерби”.