google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Едно време на "Армията" дойде един човек, който имаше няколко магазинчета за пури. Левскарите сега ни задминаха по цирк", заяви Майкъла

Бившият национал на България Георги Илиев – Майкъла направи коментар за ситуацията в Левски. Той заяви, че случващото се в тима е обидно и отправи въпрос към феновете на “сините” дали наистина вярват, че някой ще дойде отнякъде в България и ще хвърли 250 милиона долара.

“Случващото се с Левски е обидно. Кой въобще може да си помисли, че някой ще дойде отнякъде в България да хвърли 250 милиона долара?! Феновете на Левски наистина ли го вярват това? Явно чакат чувалите с долари да дойдат с влаковата композиция от Америка, но то пък от Америка дотук няма влак. На “Герена” въобще знаят ли как се изписват 250 милиона? Това не е сериозно. Едно време на “Армията” дойде един човек, който имаше няколко магазинчета за пури. Левскарите сега ни задминаха по цирк. Няма как това момче да дойде и да иска да хвърли 250 милиона долара в български клуб, освен ако не е мултимилиардер. Или ако зад него тайно не седи някой могъщ бизнесмен и не е подставено лице. В този случай обаче говорим за схема, за някаква игра”, заяви Майкъла за Спортал.

“Левски е голям клуб с много фенове, които не трябва да вярват в такива сънища. Наско Сираков прави всичко възможно да спаси отбора, правилно не отиде на онази пресконференция. Наско обаче не е за собственик, какъв собственик е той? Отдавна съм казал, че собственик на клуб може да е този, който има печеливш бизнес и който може да си позволи да дава всеки месец заплати – на футболисти, треньори, директори, отдели, до пазача, чистача и домакина. Хора като Кирил Домусчиев, Гриша Ганчев, Цветомир Найденов, Венци Стефанов и др. Едно е да си изпълнителен директор или спортен мениджър, друго е да си собственик”, каза още Майкъла.