Георги Василев: Левски върви нагоре чрез работата на Стоилов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Част от младите играчи укрепнаха и добиха самочувствие с помощта на сериозната и правилна работа на Станимир Стоилов", отсече той.

Бившият старши треньор на Левски – Георги Василев, говори за моментната ситуация при “сините”, младите футболисти и работата на Станимир Стоилов начело на 26-кратните шампиони.

“В началото Левски допускаше грешки от липсата на опит в състава и недобрия синхрон. Някои играчи бяха хвърлени в боя без достатъчно игрова практика. Говоря преди идването на Станимир Стоилов. Знаете през какви перипетии премина Левски. При тази несигурност и нестабилност, която беше, искаш, не искаш налагаш млади играчи”, сподели Василев.

“Но някои от тях много укрепнаха и добиха самочувствие с помощта на сериозната и правилна работа на Станимир Стоилов и неговия щаб. Стъпка по стъпка Левски върви нагоре. Да, ще бъде смешно, ако кажем, че сините ще са доволни с това, което е постигнал, но в момента реалността е такава. В предишни години се изпусна моментът и сега Левски не може да търси през тази година шампионската титла, което винаги е целта на “Герена”, добави той.

“Важното е сега да се извлече позитивното от това, което притежава тима – играта и свежестта на отбора”, каза още Василев пред “Тема Спорт”.