google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Локомотив може да победи всеки един отбор в България", категоричен е той.

Една от емблемите на Локомотив Пловдив – Георги Василев, говори пред “Тема Спорт” за очакванията си за предстоящото гостуване на “смърфовете” на Левски в първи двубой след подновяването на шампионата в efbet Лига за 2022-ра година.

“Винаги очакванията ми са, че Локомотив ще победи. Левски не са кой знае какъв отбор в момента. Ако футболистите играят концентрирано, може дори да си тръгнат с трите точки от “Герена”. Просто не трябва да се отпускат. Необходимо е да играят здраво и компактно. “Сините” все още не са обигран отбор. Имат и много млади момчета. Това не е Левски, който го познавахме в миналото. Стартираха посредствено, но след това се подобриха при Станимир Стоилов. Мъри успя да ги вдигне след завръщането си, защото преди това бяха много зле. Той е добър треньор и го показва. Мисля, че ще подобри значително играта и представянето им”, коментира Василев.

“Георги Минчев ще липсва на Локомотив. Той е добър футболист и не знам защо се реши на подобен трансфер. На негово място пристигна Преслав Боруков. Той е добър нападател. Още срещу Левски ще проличи дали ще може да се впише в тима”, продължи той.

“Есента не бе толкова добра. Мисля си, че Локомотив не игра в някои двубои концентрирано и загуби точки, но ако се надъхат и представят компактно, могат да победят всеки отбор в България. Необходимо е да подхождат по-сериозно и да не подценяват никой, защото силите в първенството са изравнени”, каза легендата на “черно-белите”.