Героят Кейн: “Успяхме да реагираме по най-добрия начин”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Голмайсторът на Англия очаква изключително тежък финал с Италия

Нападателят на Англия Хари Кейн, който реализира победното попадение за победата над Дания в полуфинала на Евро 2002, заяви, че Трите лъва са успели да осъществят забележителния обрат, тъй като са намерили сили да реагират бързо и по най-добрия начин на гола на Червения динамит.

“Чувствам се невероятно!” заяви таранът на Тотнъм, който беше избран за Играч на мача. “Какво да кажа, много труден мач. Поздравления за Дания, направиха двубоя много труден за нас.

“Това е един много труден съперник, но няма значение. Успяхме да реагираме по възможно най-добрия начин. На финал сме, у дома! Усещането е невероятно.”

Англия получи право да изпълни дузпа, която предизвика сериозно негодуване сред много специалисти, а Кейн порази целта при добавката, след като ударът му от бялата точка беше избит от стража на Дания Каспер Шмайхел.

“Избрах тази посока при дузпата,” сподели Кейн. “Не беше може би най-доброто изпълнение, но понякога пропускаш във футбола. След това получих добра възможност да се разпиша.

„Това ще бъде невероятно. Това ще бъде перфектното развитие на нещата. Очакваме един невероятен мач срещу Италия, много труден, но още един мач у дома. Ще бъде трудно“