Героят за ЦСКА: Не съм виждал толкова хора по хълмовете в Норвегия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Всичко е в наши ръце, чувстваме се уверени“, завяи Тобиас Хайнц

Норвежкият халф на ЦСКА Тобиас Хайнц бе големият герой за своя тим при днешната победа над ЦСКА 1948. Голмайсторът от срещата в Бистрица бе впечатлен от феновете на “армейците”, които подкрепяха отбора извън стадиона в Бистрица. Хайнц заяви, че успехът над ЦСКА 1948 дава увереност на тима в битката за титлата с Лудогорец.

„Чувствам се страхотно да вляза от пейката и да вкарам толкова важен гол. В крайна сметка, ЦСКА ме привлече, за да вкарвам важни голове. Всеки мач е труден, няма значение дали се изправяме срещу 16-ия, втория, третия или 15-ия. Всеки мач е на живот и смърт“, заяви Хайнц след последния съдийски сигнал.

„Не изиграхме най-силния си мач. Знаете историческите закачки, знаем за отношенията. Беше важно да спечелим заради нашите фенове. Идвам от Норвегия и въпреки това, не съм виждал толкова много фенове на хълмовете. И през цялата седмица, и днес вдигаха много шум. Почувствах любовта на привържениците днес. В момента сме на четири точки пред Лудогорец и остава да играем срещу тях в редовния сезон. Всичко е в наши ръце, чувстваме се уверени“, добави Тобиас Хайнц.