Гнабри е на линия за мача с Локомотив (Москва)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Немският национал е дал поредния отрицателен тест за коронавирус

Серж Гнабри се завръща в състава на Байерн Мюнхен, след като поредният му тест за COVID-19 е бил отрицателен. Немският национал даде положителна проба за коронавирус във вторник, което доведе до изолация и карантина у дома. От клуба обявиха, че положителният му тест най-вероятно е фалшив  или пробата е взета неправилно, и вдига забраната му за тренировки.

“Здравният отдел на ФК Байерн (Мюнхен) приема, че положителният тест миналия вторник е бил фалшив или взет неправилно и смята да вдигне забраната му за тренировки. След поредица от негативни PCR-тестове, клубът реши да прекрати изолацията му и да го върне къв тренировките на тима“, съобщиха от баварския гранд.

Гнабри има четири мача от началото на сезона в първенството, като записа хеттрик при разгромния успех с 8:0 над Шалке 04 на старта в Бундеслигата. Той обаче пропусна победата с 4:0 над Атлетико Мадрид в Шампионска лига, както и успеха с 5:0 над Айнтрахт в първенството.

25-годишният Гнабри ще се присъедини към отбора за двубоя срещу Локомотив Москва в Шампионска лига, който е утре от 19:55 часа българско време.