google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мениджърът на Кобрата убеден в триумфа на българина

Мениджърът на претендента на IBF за световната титла в тежката категория по бокс Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев, заяви, че подбора на спаринг-партньори за Антъни Джошуа е бил изключително неправилен.

Нещо повече, човекът на Кобрата е убеден, че именно липсата на достатъчно здрави сблъсъци с опитни боксоьори ще бъде фатално за британския шампион.

„Младите британски лъвчета не са добре подготвения и опитен лъв, който е Кубрат,” заяви Гоцев пред badlefthook.com.

“Те не са точно типът спаринг партньори, от който AJ се нуждае, защото Кубрат е не просто опитен боец. Той може да контролира събитията на ринга, работи добре с крака и има боксови качества.

“Той има толкова много повече, отколкото хората осъзнават. Няма замяна за опита и AJ ще научи това. Малките фини детайли като спаринг партньорите правят цялата разлика.

“Тревор Брайънт, добре, той е добър, но той не удря и наполовина здраво, колкото Пулев – той няма силата. Брайънт е дребен играч от тежката категория, който обича да „танцува наоколо“.

“Боят между Джошуа и Кубрат ще е такъв, за какъвто британецът няма да се е подготвил. Ще повторим това, което се случи в „Медисън Скуеър Гардън“, когато той беше като „заек под светлините“ – изплашен и незнаещ какво да прави.”