Гьонов: Целите остават същите – евротурнири и Купата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не е непосилно да настигнем лидерите в първенството", заяви той

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов коментира назначението на Тодор Янчев като нов старши треньор на тима след напускането на Любослав Пенев.

“Доста са критериите, които следвахме, за да стигнем до избора на Тодор Янчев. Той е човек, който е свързван с историята на ЦСКА. Също така е млад и амбициозен треньор, който иска да се развива. Има небезизвестна дългосрочна кариера като футболист. Считаме, че трябва да даваме шанс на можещи и кадърни млади хора.

“Риск винаги има, който и да назначим, има риск. Ние не трябва да бягаме от това. Да, работили са със Стойчо Младенов. Сигурно в дадени моменти, ако има нужда от съвет, чувства сигурност в това, че може да се допитва до Стойчо Младенов, но не само до него. В клуба има хора, които имат опит, били са шампиони, знаят какво трябва да се прави. Тодор Янчев попада в една страхотна среда за своето развитие, а се надявам и за развитието на клуба.”

“Целта пред клуба остава класиране за европейските клубни турнири, но и не само – гонене на купата и гонене на най-добро класиране в първенството. В момента изоставаме на 8 точки от първото място, но не е непосилно да подгоним и отборите, които са пред нас в класирането”, заяви Гьонов.