Гьонов: Целта ни е за обединение сред феновете за единен ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
От това разделение, което го има, печелят нашите опоненти. В близко или далечно бъдеще клубът ще бъде един.

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов сподели мнението си за назначаването на Стойчо Младенов като оперативен директор в клуба.

Шефът на “червените” също така бе категоричен, че рано или късно привържениците ще се радват и ще подкрепят единен ЦСКА.

“Не мисля, че парите са поставяни под въпрос. Нашата цел е да има обединение сред феновете и да има единен ЦСКА. Обединение на феновете и хората, за да имаме един ЦСКА. От това разделение, което го има, печелят нашите опоненти. В близко или далечно бъдеще клубът ще бъде един. От ден едно се опитваме да покажем, че това е работещият модел – клуб на феновете и клуб на легендите. Няма да обърнем гръб на никого. Веки е добре дошъл да дойде и да подкрепи отбора”, заяви Гьонов.

“Стойчо Младенов е оперативен директор и ще спомага за структурното и организационно равнище. Искаме да се развиваме. Сами знаете в европейските клубове колко хора работят в оперативното развитие. Убеден съм, че ще ни бъде безкрайно полезен. Спортно-техническата власт си остава единствено и само в ресора на Любо Пенев. Знаете, че си партнираме с баскетболния отбор. Имаме проект за развитието на клуба. Подобряваме с всеки изминал ден стадионът в Бистрица и тренировъчните бази. Не спираме да развиваме клуба и някои изненади ще видите още в неделя”, каза още изпълнителният директор на ЦСКА 1948.