Гьонов: ЦСКА ще бъде единен и то на “Българска армия”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 смята, че Стойчо Младенов ще подобри организацията в клуба

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов говори пред “Диема Спорт” за процесите в клуба и какви са целите му след назначаването на Стойчо Младенов за оперативен директор.

“И аз, и Стойчо Младенов по-рано тази седмица го заявихме, че със сигурност рано или късно ЦСКА ще бъде един, а мястото на ЦСКА е на стадион „Българска армия”, сподели Гьонов.

“Мисля, че тази година силите са доста изравнени. Радостни сме, че сме на първо място. Трябва да отчетем и отложените мачове,, но също трябва да отбележим, че играхме с два от фаворитите. Победихме Левски, малко не ни достигна да победим и Лудогорец.

Ние сме изключително благодарни на Ники Киров. Свърши много работа. След края на сезона сам обяви, че иска да си тръгне, а ние искахме да надградим. Нормално беше да се обърнем към един истински армеец, една фигура в историята на ЦСКА, която е оставила огромна следа. Нормално беше да се обърнем към Любослав Пенев.

Идването на Стойчо Младенов със сигурност ще помогне в организацията. Още с идването си той имаше идеи какво трябва да се промени. Започнахме да работим в структурната част на клуба. Резултатите от неговата работа ще бъдат видени на по-късен етап. Така както, в интерес на истината виждаме и работата Любо Пенев с отбора. Той направи подготовка и благодарение на това сега сме на тази позиция. Скоро съм убеден, че плода от работата на г-н Младенов ще дава резултати.

Аз лично виждам обединение на цялата армейска общност. Започвайки от легенди, фенове. Всички минали и милеещи за нашия клуб. Сигурен съм, е това ще стане. Време е да има отбор на феновете и легендите, и те да са хората, които да управляват клуба.

Оперативен директор означава, че ще ми помага в организацията, в структурата, в цялостната визия на нашия клуб, така че да бъдем един модерен европейски клуб, така както името ЦСКА повелява.”